John de Wolf opent kerstmarkt op Koemarkt

John de Wolf opent kerstmarkt op Koemarkt

SCHIEDAM - John de Wolf heeft vanochtend, met zijn kleindochter op zijn arm, de kerstmarkt op de Koemarkt officieel geopend. Naast hem initiatiefnemer van de kerstmarkt, Nico Sterrenberg.

"Toen Nico me belde en vroeg of ik deze kerstmarkt in Schiedam wilde openen, was mijn eerste reactie: is er tegenwoordig een kerstmarkt in Schiedam? Ja dus! Leuk. En het is al voor de tweede keer dat Nico dit op de Koemarkt organiseert, begreep ik net van hem", aldus John de Wolf. "En ik doe dit graag, want je moet natuurlijk nooit vergeten waar je roots liggen en die liggen in Schiedam. Schiedam blijft altijd een apart plekje in mijn hart houden. Bovendien is dit voor het goede doel, het Sophia Kinderziekenhuis. Ook als Feyenoord zijn wij bij dit kinderziekenhuis betrokken."

"Ik kan helaas niet te lang blijven", zei De Wolf, tegenwoordig assistent-trainer bij Feyenoord. "We gaan vandaag naar Almelo. Morgenmiddag spelen we er tegen Heracles." Daarna nam De Wolf toch nog voldoende de tijd om met wat fans op de foto te gaan, met een viltstift voor die en gene zijn handtekening te zetten en met de dames van het Sophia op de foto te gaan (foto onder). Deze dames staan vandaag met een kraam op de kerstmarkt op de Koemarkt die er vandaag tot 17.00 uur is. Je kunt je giften voor het Sophia bij hen deponeren, hetzij contant, hetzij via een QR-code. 

Jan Willem de Boer komt later dit weekend met een videoreportage, waarin een interview met De Wolf. Dus houd onze social media in de gaten.

Foto's door Jan Schrijver

john1

16-12-2023