Jeneverie 't Spul bestaat vandaag dertig jaar

Jeneverie 't Spul bestaat vandaag dertig jaar

SCHIEDAM - Vandaag bestaat 't Spul op de Hoogstraat in Schiedam dertig jaar.

Robert van Klaarwater meldt: "Vandaag vieren we niet alleen de democratie met het houden van de Tweede Kamerverkiezingen en is het in Ierland de nationale feestdag Sint Patrick's Day, wij vieren vandaag ook de dertigste verjaardag van ons Café - Jeneverie 't Spul."

Kastelein Robert Klaarwater en zijn echtgenote Ineke kunnen het helaas niet vieren vandaag, zoals ze het met die trouwe schare aan Spulgangers gevierd zouden willen hebben, gezellig met een bijzondere borrel in hun zaak. Robert en Ineke hadden dan iedereen persoonlijk kunnen bedanken voor al die jaren van gezelligheid en samenzijn.

"Daarom wil ik iedereen speciaal nu - al is het dan 'online op afstand'- bedanken voor de bezoeken, het langskomen en het samenleven. Hier heeft u muziek gehoord, kunst gezien, de geschiedenis besproken, jenevers geproefd, aan wetenschap geroken, aan kleinkunst gedaan, en zelfs de politiek bijeengehouden. Verjaardagen en bruiloften gevierd en mensen herdacht, gezongen, gedicht, gegeten, gespeeld en gekwist. Ineke en ik hopen dat u dit nog vele jaren komt en kunt blijven doen. Wij hopen tot spoedig, ondertussen gezondheid, proost", zo spreekt Robert mede namens zijn Ineke dank uit. 

Foto: Robert en Ineke voor hun 't Spul, al dertig jaar op de Hoogstraat (foto door Petra Mak)

17-03-2021