Jaarverslag 2021 van Franciscus Gasthuis & Vlietland staat nu online

Jaarverslag 2021 van Franciscus Gasthuis & Vlietland staat nu online

SCHIEDAM/ROTTERDAM - Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft vandaag het jaarverslag 2021 online gezet. Hieronder zie je eerst het jaaroverzicht met een greep uit de mijlpalen die in 2021 door het ziekenhuis werden behaald.

2818-640a7e7466a43e699d3b97b805d14b81-1

De afgelopen jaren hebben wij onze positie als topklinisch opleidingsziekenhuis versterkt. Wij hebben laten zien waartoe wij samen in staat zijn. In de twee coronajaren zagen wij een ongekende creativiteit en samenwerking in Franciscus én met onze partners in de regio. Dit geeft ons vertrouwen in de toekomst.

In ons jaarverslag blikken wij terug op de momenten die ons zijn bijgebleven in 2021. En, dat zijn er best wel wat kunnen wij verklappen. Het jaarverslag is ons verantwoordingsdocument aan patiënten, hun naasten, inwoners, samenwerkingspartners en andere stakeholders.

In het jaarverslag spreekt de Raad van Bestuur haar dank en waardering uit naar alle collega's die hebben bijgedragen aan de zorg-  en dienstverlening van Franciscus. Met elkaar hebben we veel werk verzet en resultaten behaald waar we trots op zijn!

In het jaaroverzicht (zie hierboven) vind je een greep uit de mijlpalen die wij in 2021 hebben behaald. Het volledige Franciscus jaarverslag 2021 lees je online onder deze link.

Veel leesplezier!

Tekst: Franciscus Gasthuis & Vlietland
Foto: Franciscus Vlietland (foto De Schiedammer Online)
Afbeelding: jaaroverzicht Franciscus Gasthuis & Vlietland

(advertorial)

 

18-07-2022