Inzamelingsactie om Dickens Festijn gratis te houden

Inzamelingsactie om Dickens Festijn gratis te houden

SCHIEDAM - Gezocht: iedereen die Dickens een warm hart toedraagt! Help jij ook mee om het Dickens Festijn gratis te houden? Op zaterdag 17 en zondag 18 december is het Dickens Festijn in Schiedam centrum. Bij Dickens draait het om de tegenpolen ‘arm en rijk’ en dat thema is helaas weer actueel.

Stichting Triple C staat voor: "Er samen iets moois van maken en iedereen mag meedoen". Daarom bieden wij onze activiteiten gratis aan. Wij willen (ook in de toekomst) niet dat het Dickens Festijn een event wordt waar mensen entree voor moeten betalen.

dick3ljm

Onze missie & kracht is dat iedereen de kans krijgt om mee te genieten en mee te doen, ongeacht wat ze te besteden hebben. De lage drempels en het open karakter zijn voor ons belangrijk. Juist nu er meer armoede is, ook in Schiedam, vinden wij dat er dingen georganiseerd moeten worden waar iedereen aan deel kan nemen.

Alle kinderactiviteiten bieden we gratis aan zodat elk kind mee kan doen. Iedereen die een kleurplaat maakt en inlevert krijgt een klein kerstcadeautje. Ook de andere activiteiten zijn gratis: haarvlechten, schminken, oude ambachten en knutselworkshops. Alles wat de kinderen maken mogen ze meenemen. De optredens van zangkoren, muziek, dans en toneel worden ook gratis aangeboden.

Ondanks de gestegen kosten en de lagere binnenkomende bijdragen blijft het ons streven om het Dickens Festijn gratis te houden voor publiek en vragen we iedereen die iets kan missen om een bijdrage; alles is welkom.

Via deze link kun je een bijdrage doneren en het bedrag bepaal je zelf. Ook staat er een donatieknop op onze website.

Oproep ondernemers - win win actie
We verwachten een drukke binnenstad, dus daar zullen de winkeliers, horeca en andere ondernemers van profiteren. 

Doneer je meer dan 100 euro dan vermelden we je (desgewenst) op onze site en in ons programmaboekje waar 7.000 stuks van verschijnen.

Ook hebben een leuke actie voor slechts 50 euro. Doe mee met de Dolle Dwaze Dickens Bon en zet jouw onderneming met een leuke actie in de spotlights (zie voorbeeld in de bijlage).

Je bepaalt zelf hoelang jouw actie duurt. Je helpt ons enorm met deze kleine bijdrage en je bent voor de Dickens bezoekers goed zichtbaar.

Wil je meedoen, lever je gegevens dan z.s.m. in (voor 13 november i.v.m. het drukwerk). Schrijf je via dit formulier in en je ontvangt van ons een bevestiging met een factuur. 

Kerstmarkt
Er zijn nog enkele plekjes beschikbaar op de Dickens Kerstmarkt, wees er snel bij want vol = vol. Inschrijven kan via dit formulier.

Help mee en zorg dat we met elkaar een geweldig festijn kunnen neerzetten. Voor vragen kun je vrijblijvend contact opnemen via info@stichtingtriplec.nl of lees verder op onze website

Met vrolijke Dickens groet,
Anette, Marijn & Jenneke
Stichting Triple C - Care, Cure & Culture.

arob10

Tekst: Stichting Triple C - Care, Cure & Culture
Bijlagen onder  het artikel: Stichting Triple C - Care, Cure & Culture
Foto's 1 en 2: Dickens Festijn 2019 (foto door Louise Melchers)
Foto 3: v.l.n.r. Anette Kooij, Marijn Poel en Jenneke van den Berg (foto door Rob van der Stel)

(advertentie)

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding

08-11-2022