Vergunningaanvraag:

Introductieweekend van Delftse studentenvereniging in Schiedam

Introductieweekend van Delftse studentenvereniging in Schiedam

SCHIEDAM - Bij de burgemeester van Schiedam is een vergunning aangevraagd door de studievereniging Scheepsbouwkundig Gezelschap "William Froude" voor het houden van het Eerstejaarsweekend S.G. “William Froude” op de locatie Burgemeester van der Lippad 3, van 19 augustus tot en met 21 augustus van 11.00 uur tot 13.00 uur.

Dit is een introductieweekend voor aankomende studenten maritieme techniek van de TU Delft. Er zijn sport- en spelactiviteiten, een vergadering en muziek rond het kampvuur, barbecue en een silent disco.

Vanaf 27 juli 2022 ligt een afschrift van de aanvraag gedurende 1 week ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak).

Tijdens de genoemde periode kunnen belanghebbenden over de aanvraag hun zienswijze naar voren brengen. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam, onder vermelding van Eerstejaarsweekend S.G. “William Froude”.

Website
Hier vind je de website van de studentenvereniging.

Foto: de locatie Burgemeester van der Lippad 3 in Schiedam Bijdorp (archieffoto De Schiedammer Online, foto door Louise Melchers)

27-07-2022