KETHEL FAIR 2024

Inschrijving Kethel Fair 2024 gestart

Inschrijving Kethel Fair 2024 gestart

SCHIEDAM/KETHEL - Na het succes van vorig jaar bij de eerste editie van de Kethel Fair organiseert muziekvereniging Sint Radboud ook dit jaar weer een fair in de tuin van de
Jacobuskerk aan de Kerkweg 51-53 in Schiedam-Kethel

Er wordt wederom aangesloten bij het nationale monumentenweekend op 14 en 15 september omdat de Sint Jacobuskerk dan weer als monument is geopend voor publiek.

De fair is beide dagen van 12 tot 17 uur. De kramen zijn geheel gratis ter beschikking! Een donatie wordt op prijs gesteld. Doel van de muziekvereniging is zoveel mogelijk geld inzamelen voor de verbouwing en verduurzaming van het verenigingsgebouw van Sint Radboud, Zaal De Noord, gelegen aan de Kerkweg 46a, tegenover de Jacobuskerk. 

Wat is er te doen?
240428 Logo Kathel FairIn de tuin van de Sint Jacobuskerk wordt een theetuin ingericht en een bar waar koffie, thee, taart, drankjes, etenswaar etc wordt verkocht. Er komen marktkramen en enkele partytenten waar ambachtelijke producten worden verkocht. Er is wederom een kindertuin, waar oud-hollandse spelletjes kunnen worden gespeeld met een springkussen voor de kinderen.

Vanaf de evenementenlocatie rijdt op zondag de hele dag een huifkar een route door het landelijke gebied van Kethel. Daarbij worden andere locaties in dit gebied zoals bv. De Boshoek, het NME en de Groene Raat aan de Harreweg in Schiedam verbonden. Er is een prachtige wandeling door de polder, die zelfstandig kan worden gelopen met start en finish bij de Jacobuskerk. De Jacobuskerk is open als monument en het harmonieorkest van Sint Radboud geeft op zaterdag een concert bij de kerk en het (proms)koor van Sint Radboud op zondag.

Wilt u meedoen met een kraam?
Vul het formulier in op www.sintradboud.nl/kethelfair!

Heeft u vragen over deelname of andere suggesties?
U kunt contact opnemen met Jos Over de Vest van muziekvereniging Sint Radboud via: jos-radboud@hotmail.com.

Foto
PR Sint Radboud - Sfeerfoto van de Kethel Fair 2023

28-04-2024