In Schiedam kun je padellen vanaf vijf uur 's ochtends

In Schiedam kun je padellen vanaf vijf uur 's ochtends

PADEL/TENNIS - Met ingang van aanstaande maandag kun je op werkdagen al vanaf vijf uur 's ochtends padellen bij RacketSportSchiedam (RSS) aan de Zoomweg 4 in Schiedam.

Normaal is dit sportcentrum geopend vanaf halfnegen 's ochtends. Door de verscherpte coronamaatregelen mag men van overheidswege slechts open zijn van vijf uur in de ochtend tot vijf uur in de middag.

RSS heeft afgelopen week een proef genomen met het vervroegd opengaan, namelijk om 7.00 uur 's ochtends. "En daar bleek - zonder dat we er ruchtbaarheid aan hadden gegeven - belangstelling voor te zijn. Er is in de padelhal deze week al verscheidene malen op dit vroege tijdstip gespeeld en ook in de aangrenzende hal werd om zeven uur 's ochtends al getennist. Daarom breiden we deze mogelijkheden nu uit en zijn padellers en tennissers zolang deze coronamaatregelen gelden vanaf aanstaande maandag al om vijf uur 's ochtends welkom", zegt Hans Melaard, een van de eigenaren van RSS. 

Banen dienen vooraf via het boekingssysteem te worden geboekt, uiterlijk de dag ervoor, uiterlijk 's avonds om 21.00 uur. Boeken kan nu ook voor anderhalf uur (voor zover banen beschikbaar zijn). Op zaterdag en zondag geldt als vervroegde startmogelijkheid 8.00 uur. 

Tennissen op de buitenbanen kan zoals gebruikelijk vanaf 8.30 uur. Vanwege de coronamaatregelen worden ook de buitentennisbanen om 17.00 afgesloten. 

Lees ook:
Tot en met zondag gratis padel en tennis kijken in Schiedam Noord
https://www.deschiedammeronline.nl/sport/details/tot-en-met-zondag-gratis-padel-en-tennis-kijken-in-schiedam-noord
 
Padeltoernooi primeur voor Schiedam
https://www.deschiedammeronline.nl/sport/details/padeltoernooi-primeur-voor-schiedam
 

Foto: padel op één van de zes banen van RSS

04-12-2021