In ballonnenzaak op Hoogstraat komt damesmodezaak

In ballonnenzaak op Hoogstraat komt damesmodezaak

SCHIEDAM - Op de Hoogstraat 37a zat sinds januari 2019 ballonnenversieringzaak Lovedeco. Dit bedrijf is verhuisd naar de Spaanse Polder. Het winkelpand is al verhuurd. Volgende maand begint er een damesmodezaak.

Het nieuwe adres van Lovedeco is Industrieweg 83 in Rotterdam. Wat er met de verhuizing is veranderd, is dat Lovedeco nu niet meer is ingericht als winkel, waar je zo naar binnen kunt lopen. Langskomen kan uitsluitend op afspraak, zegt Iris Ruissen, die samen met haar man Marco eigenaar is van het bedrijf. Verkoop aan particulieren gaat vooral online

Iris Ruissen licht toe dat Lovedeco in het pand aan de Hoogstraat 37a in de bijna twee jaar sinds de opening uit zijn jasje is gegroeid. "We zijn naast detailhandel ook met groothandel begonnen. Ook is het assortiment uitgebreid met nieuwe producten. We hebben op onze nieuwe locatie aan de Industrieweg - vlak bij de McDonalds is dat - veel meer vierkante meters. Bovendien is laden en lossen de gehele dag door daar makkelijker dan op de Hoogstraat." 

17-12-2021