In 4D wint koploper Hermes-DVS met ruime cijfers

In 3D doen Excelsior'20 en Kethel Spaland goede zaken

SCHIEDAM/VOETBAL - In de tweede klasse D heeft HBSS in de uitwedstrijd tegen Berkel een 4-1 nederlaag geleden. HBSS staat op de 8e plek met 7 uit 6. Een klasse lager (3D) heeft koploper Excelsior'20 gisteren uit tegen Rozenburg de volle buit binnengehaald: 3-4.

Excelsior'20 zette een 2-0 achterstand nog voor rust recht: ruststand 3-3. In de tweede helft scoorde de koploper in de 68-ste minuut het beslissende doelpunt: 3-4. In dezelfde klasse deed ook Kethel Spaland goede zaken. Uit tegen Victoria'04 werd met 2-3 gewonnen. Kethel Spaland staat op de derde plek met 14 uit 7, evenals de nummer twee HVC'10.

In de vierde klasse E zette koploper Hermes-DVS op Harga een duidelijke zege neer tegen hekkensluiter Ommoord: 5-1. De naaste belager Zestienhoven morste punten door een 2-2 gelijkspel tegen Blijdorp. Daardoor staan FC Maense (won gisteren wel) en Zestienhoven nu op 16 uit 7 en heeft Hermes uit hetzelfde aantal wedstrijden 3 punten meer. In dezelfde klasse verloor PPSC uit tegen BZC / Zuiderpark: 3-2. PPSC staat nu op plek 9 met 7 uit 6.

In de vijfde klasse kreeg SVV uit met 7-3 klop van SV Kickers'69. SVV staat op plek 9 met 3 uit 6.

Komende zaterdag
Aanstaande zaterdag 18 november neemt HBSS het op Harga op tegen Vitesse Delft. Kethel Spaland speelt thuis tegen Rhoon. Ook Excelsior'20 speelt thuis en wel tegen OVV. Hermes-DVS heeft een uitwedstrijd op het programma tegen RVV Blijdorp. PPSC speelt thuis tegen IJVV de Zwervers. SVV neemt het thuis op tegen DVC, de uit 1908 stammende Delftsche Voetbalclub. SVV kan bogen op nog vier jaar meer geschiedenis. Aanvang van de wedstrijden is om 14.30 uur.

Foto's uit de wedstrijd Rozenburg - Excelsior'20 (foto's door Robert Schaeffer)