IDDF In Concert tickets bijna uitverkocht

IDDF komt dichterbij; volledige programma bekend

IDDF komt dichterbij; volledige programma bekend

SCHIEDAM - Komende maand staat Schiedam volledig in het teken van het IDDF, te beginnen met de Restaurantweek en Around Town. De deelnemende restaurants en het programma van Around Town zijn inmiddels bekend. De knallende afsluiting van deze weken; IDDF In Concert, vindt vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni plaats. De laatste 500 tickets voor het festival zijn in de verkoop gegaan.

De Restaurantweek is een inmiddels bekend onderdeel van het culturele evenement in Schiedam. Van 17 tot en met 30 mei serveren lokale restaurants een IDDF-Special in het thema gedistilleerd. De deelnemende restaurants zijn inmiddels bekend; Restaurant de Lange Haven, Post Schiedam, Wijning, La Bella Rosa, Zaalig, Oniria, De Bonte Ko, JJ's Lunch en catering, Van der Valk Schiedam, De Markies, De Eenling, 1714 en Stadhuis.   

Tijdens Around Town, van 17 mei tot en met 1 juni, zijn in de stad allerlei, veelal gratis, activiteiten te beleven waarin de historie en highlights van Schiedam centraal staan. Zaterdag 25 mei vindt de gratis Around Town wandelroute plaats voor alle leeftijden. Deelnemers lopen langs het project Kunst op de Molens, optredens in kunstgaleries, muziek op verschillende plekken in de stad verzorgd door Codarts talenten en kunnen meedoen aan workshops bij het Stedelijk Museum. Ook komt de route langs het nieuwe onderdeel van dit jaar; de Around Town Market, georganiseerd door lokale ondernemers. Meer informatie over deze route en alle activiteiten is te vinden op de website van IDDF.  

De derde editie van IDDF In Concert (18+) vindt plaats op Het Nieuwe Maasterrein in Schiedam, in het verlengde van de Buitenhavenweg. Tijdens IDDF In Concert vinden optredens plaats van onder andere BLØF, Chef’Special en Krezip. Naast de optredens kunnen bezoekers hun In Concert bezoek vullen met een hapje en een drankje bij lokale restaurants en distillers, een bezoek aan de ‘Jeneversauna’ en een bezoek aan de Silent Disco of cocktailtipi. De kaartverkoop is wederom hard gegaan; de tickets voor beide dagen vliegen de deur uit. De organisatie adviseert daarom snel tickets te bestellen, de laatste 500 stuks zijn inmiddels in de verkoop gegaan.   

Praktische informatie:  
IDDF Restaurantweek: 17 t/m 30 mei  
IDFF Around Town: 17 mei t/m 1 juni    
IDDF In Concert: 31 mei & 1 juni 2024  

Meer informatie en tickets: www.iddf.nl 

Fotografie:
Evert Buitendijk
    

30-04-2024