IDDF 2023 gaat morgen van start

IDDF 2023 gaat morgen van start

SCHIEDAM - Morgen begint het International Dutch Distillers Festival (IDDF). Het IDDF wordt feestelijk geopend bij het Jenevermuseum in Schiedam. Vanaf 16.30 uur kunnen er cocktails gedronken worden. Ook trappen de deelnemers van de IDDF Restaurantweek in hun horecazaak af met verschillende gerechten en menu’s met als thema gedistilleerd.

Gedurende het weekend en de week van IDDF Around Town worden verschillende, veelal vrij toegankelijke, activiteiten georganiseerd in de stad. Van livemuziek tot workshops en van aan kunst gerelateerde activiteiten tot dansoptredens. Afsluiter is 'IDDF In Concert' op 2 en 3 juni op het Glasfabriek-complex. 

Zie ook: "Met een nog grotere line-up"
en Hier lees je de hoofdacts voor muziekfestival in De Glasfabriek
en een terugblik op vorig jaar: Op 2e dag 'IDDF in Concert' is het nog iets drukker dan op 1e dag

IDDF Around Town en de IDDF Restaurantweek kunnen veelal bezocht worden zonder ticket of reservering. Voor enkele onderdelen van het IDDF geldt een uitzondering voor wat betreft vrije toegankelijkheid. Zo dienen voor 'IDDF In Concert' kaarten te worden gekocht. 'IDDF in Concert' op zaterdag 3 juni is uitverkocht, voor vrijdag 2 juni zijn nog kaarten beschikbaar.

IDDF Restaurantweek: 26 mei t/m 1 juni
IDDF Around Town: 26 t/m 3 juni
IDDF In Concert: 2 & 3 juni
Meer informatie: www.iddf.nl
Contact: info@iddf.nl

Foto: een van de optredens tijdens IDDF 2022, foto door Louise Melchers

25-05-2023