'De directeur ontkent onze zorgen, hij lacht er zelfs over'

Huurders lopen kwaad weg uit gesprek met Woonplus-directeur

Huurders lopen kwaad weg uit gesprek met Woonplus-directeur

SCHIEDAM - Afgevaardigden van Het Collectief Groenoord, dat bewoners van de flat aan het Albert van Raalteplein in Groenoord vertegenwoordigt, zijn deze week boos weggelopen uit een gesprek met Emile Klep, directeur Woonplus. 

woonplus

Bewoners waren uitgenodigd voor een gesprek door hun - aan de andere kant van de Laan van Bol'es in Groenoord gevestigde -  huisbaas in verband met de onvrede die er bij de bewoners ontstaat voor de plannen van Woonplus tot renovatie van hun woning. Het Collectief vertegenwoordigt op dit moment de bewoners van de flat aan het Albert van Raalteplein, "maar veel bewoners in Groenoord hebben zich bij ons aangesloten en wij strijden ook voor hen", zo laat flatbewoner en woordvoerder van Het Collectief, Mohammed Akkari, weten (Akkari is kandidaat voor de Tweede Kamer voor NIDA https://www.deschiedammeronline.nl/artikel/details/ook-politieke-partij-nida-maakt-reclame-op-straat )

Het Collectief vindt dat de directeur tijdens het gesprek (24-2-2021) hun zorgen ontkent. "Hij lacht er zelfs over", zo zeggen de bij het gesprek aanwezige huurders te hebben ervaren. "Hij is niet bereidwillig om naar de zorgen van bewoners te luisteren."
Hier lees je het complete commentaar van Het Collectief op het gesprek:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=362689851649305&id=100037248791990

(inmiddels heeft Woonplus een reactie gegeven, die kun je lezen onder deze link:
https://www.deschiedammeronline.nl/artikel/details/met-publieke-en-persoonlijke-aanval-op-onze-directeur-overschrijden-zij-een-grens )

Het Collectief had begin deze week een kritische video op YouTube gezet. Daarbij werden ook deel 2 en 3 aangekondigd. Daags na het gesprek werd deel 2 online gezet. Dat kun je zien door onderstaande afbeelding aan te klikken.

Hier lees je ons eerdere artikel, Welles nietes tussen bewoners en Woonplus, 
https://www.deschiedammeronline.nl/artikel/details/welles-nietes-dat-bewoners-groenoord-door-woonplus-voldoende-geinformeerd-zijn-over-asbest-gaat-verder

Foto's (c) De Schiedammer Online

27-02-2021