Oliebollenprijsvraag; doe mee en maak kans op een zak met 10 oliebollen

Hoeveel oliebollen bakt Nico Sterrenberg per keer in één pan?

Hoeveel oliebollen bakt Nico Sterrenberg per keer in één pan?

SCHIEDAM - Wie raadt het aantal oliebollen dat je in één pan bakt? Weet je het goede antwoord? Dan ben jij wellicht één van de vijf winnaars van een zak met tien oliebollen. Lees verder in dit artikel hoe het werkt en zie in de video om welke pan het gaat.

Nico Sterrenberg kreeg vorige week het goede nieuws van de Oliebollentestonline te horen. Hij is dit jaar niet alleen in de provincie Zuid-Holland de beste oliebollenbakker. Met een 10 als  eindcijfer, bakt oliebollenkraam Nico Sterrenberg op de Koemarkt in Schiedam de beste oliebollen van heel Nederland, zo oordeelt Oliebollentestonline. Zie verder ons artikel van vrijdag.

Net als vorig jaar houden De Schiedammer Online en oliebollenkraam Nico Sterrenberg een prijsvraag. Nico Sterrenberg staat met een splinternieuwe wagen op de Koemarkt. Hij blijkt er niet aan te hoeven wennen, want al meteen heeft hij maximaal gescoord in de Oliebollentestonline. De pannen waarin hij bakt hebben een ander formaat dan vorig jaar. Kun jij inschatten hoeveel oliebollen of krentenbollen hij per keer tegelijkertijd in één pan kan bakken? In het filmpje boven kun je de pan bekijken.

Zo kun je meedoen aan de prijsvraag en een zak van 10 oliebollen en/of krentenbollen winnen:

  • -like de Facebookpagina van de Schiedammer Online
  • -like én deel de Facebookpost van dit artikel
  • -zet jouw antwoord van het aantal oliebollen e/o krentenbollen dat door Nico in één keer gebakken wordt als reactie onder bovengenoemde Facebookpost 
  • -doe bovenstaande drie punten uiterlijk donderdag 23 december 2022
  • -indien er meer dan vijf goede inzenders zijn, wordt er door de redactie geloot
  • -de winnaars krijgen via een Facebook-privébericht van de redactie te horen dat zij gewonnen hebben
  • -de winnaars dienen hun zak oliebollen maandag 27 of dinsdag 28 december 2021 bij oliebollenkraam Nico Sterrenberg op de Koemarkt op te halen

Wil je nog meer zien van het bakproces, kijk dan ook naar het interview met Nico Sterrenberg door Jan Willem de Boer:

20-12-2021