Hoe zwaar denk je dat dit mega chocolade paasei is?

Hoe zwaar denk je dat dit mega chocolade paasei is?

SCHIEDAM - Chocolatier Connor Klein maakte dit veelkleurige mega-chocolade-ei dat zich moeilijk laat verstoppen. Je kunt het winnen door te raden hoe zwaar het is.

Zondag 17 april en maandag 18 april zijn het de paasdagen. Met de paasdagen in het vooruitzicht, zijn het drukke dagen voor zowel verkopers van pluimveeproducten als voor chocolatiers. In ons land zijn er verschillende tradities rond pasen. Een ervan is om met de kinderen hardgekookte eieren te verven. Het verstoppen van eieren doet het ook altijd goed, in de tuin of bij slecht weer in de woonkamer. De kinderen vinden het leuk gevonden eieren in een mandje te verzamelen en vervolgens op te peuzelen. Naast echte eieren worden er ook chocolade-eieren, paashazen van chocolade en andere eetbare figuren verstopt.

Het veelkleurige chocolade-ei dat de Schiedamse chocolatier Connor Klein van De Bonte Koe Chocolade hier laat zien, is zo groot dat het zich niet gemakkelijk zal laten verstoppen. Je kunt het ei wél winnen door te raden hoeveel gram dit mega-chocolade-ei weegt. Je kunt meedoen door vóór 10 april 2022 een antwoord te geven. Dat kan onder de Facebookpost onder deze link of de Instagrampost onder deze link.

31-03-2022