Nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Het jaarlijkse dinerconcert komt er weer aan...

Het jaarlijkse dinerconcert komt er weer aan...

SCHIEDAM - Heerlijk eten en tussendoor genieten van geweldige muziek. Of andersom...
De dinerconcerten in ’t Huis te Poort zijn inmiddels een begrip. De indrukwekkende Leçons de Ténèbres door Musica Poetica en de duizelingwekkende Cellosuites door Joachim Eijlander liggen ons nog vers in het geheugen.

Dit keer is het de beurt aan het Engelse duo Kate Semmens (sopraan) en Steven Devine (klavecimbel, orgel), vooral bekend van hun Engelse Barokreeks Delicatessen en hun Bachvertolkingen. Behalve fantastische musici zijn het ook charismatische performers die hun programma’s met onderkoelde Engelse humor weten te presenteren. Hun geestige en satirische filmpjes op YouTube, gemaakt tijdens de coronaperiode, bewijzen dat ze het ook als cabaretduo prima zouden doen.

In dit vierdelige concert komt de ontwikkeling van het Engelse lied in al zijn rijkdom aan bod: van de 16e-eeuwse William Cornysh tot de 18e-eeuwse William Boyce. En natuurlijk komen we onderweg diverse grootheden tegen als Henry Purcell en John Blow.

Let op: het aantal nog beschikbare plaatsen voor het dinerconcert is heel beperkt, dus wees er snel bij.

Informatie en reserveren: stuur een mail naar Ad van der Kouwe (advanderkouwe@gmail.com) met vermelding van de concertdatum en het aantal gewenste kaarten. U ontvangt dan snel een bevestiging. Betalen kan per bank (het rekeningnummer staat in de bevestiging) of eventueel contant voor aanvang van het concert.

Heeft u specifieke dieetwensen (bijv. vegetarisch), wilt u dat dan bij uw reservering vermelden? Dan houdt het kookteam daar rekening mee.
­­
Praktische informatie
Toegang p.p. all-inn € 60,- (uitsluitend via reservering per mail)
Zaterdag 13 april 2023, 17.00 u
't Huis te Poort, Dam 28-30, Schiedam
www.thuistepoort.nl 

Portretfoto
Steven Devine en Kate Semmens 

Kate Semmens, sopraan / Steven Devine, klavecimbel
‘Changing tastes - developing English song from Henry VIII to the High Baroque’
 

 

03-04-2024