Gemeente lanceert speciale website voor ondernemers

Het is vandaag 'Dag van de Ondernemer'

Het is vandaag 'Dag van de Ondernemer'

SCHIEDAM - Op vrijdag 18 november, de Dag van de Ondernemer, bedanken burgemeester en wethouders alle Schiedamse ondernemers voor hun inzet. Wethouder Frans Hamerslag bracht een boeket bij ondernemer Ronald Koot. Er werd een website voor ondernemers gelanceerd. Jan Willem de Boer ging naar ondernemers op het Geuzenplein.

"De gemeente werkt graag samen met ondernemers aan een sterk en robuust bedrijfsleven en lanceert daarom op de Dag van de Ondernemer een website die speciaal is gericht op Schiedamse ondernemers. Wethouder Frans Hamerslag zette verder ondernemer Ronald Koot in het zonnetje vanwege zijn grote inzet voor ondernemend Schiedam", aldus de gemeente.

"Op de Dag van de Ondernemer lanceert de gemeente de website www.ondernemendschiedam.nl: dé online plek waar informatie, regelingen en diensten voor het bedrijfsleven centraal en makkelijk te vinden zijn. Deze plek is voor en door Schiedamse ondernemers en samengesteld op verzoek van en in samenwerking met hen. Met deze website wil de gemeente Schiedam de samenwerking met het bedrijfsleven meer en beter ondersteunen", zo laat de gemeente weten.

De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB Nederland en wordt jaarlijks gehouden op de derde vrijdag in november. Bij die gelegenheid sprak wethouder Frans Hamerslag (Economie) zijn waardering uit voor Ronald Koot. Hij is CEO van het Schiedamse bedrijf Boers & Co en daarnaast ook heel actief als voorzitter van de Ondernemersvereniging ‘s-Gravelandsepolder.

Wethouder Hamerslag verraste Ronald Koot met een bloemetje, omdat hij niet alleen actief is voor Boers & Co, maar zich aldus de gemeente ook al jaren inzet voor heel ondernemend Schiedam. Dat leidde tot een gesprek over het ondernemersklimaat in de stad en de kansen en uitdagingen die er liggen als het gaat om een goede samenwerking.

18-11-2022