Excelsior'20 loopt in 2e helft uit naar ruime zege

Hermes-DVS opnieuw op kop na 2-0 zege

VOETBAL - In de vierde klasse G heeft Hermes-DVS dankzij een 2-0 thuiszege vandaag de koppositie overgenomen. Excelsior'20 boekte een ruimte thuisoverwinning: 4-1.

Het nog ongeslagen Hermes-DVS staat nu op 19 punten uit 7 wedstrijden. Victoria'04 heeft een punt minder, maar een wedstrijd minder gespeeld.

Vandaag won Hermes-DVS op eigen veld van Blijdorp. Brian Plooij maakte de 1-0, Marijn Maagdenberg de 2-0.

Zie hieronder de doelpunten:

In dezelfde klasse won Excelsior'20 vandaag op eigen veld de wedstrijd tegen AGE-GGK met 4-1. Een achterstand werd nog voor rust weggewerkt: 1-1 door Lorenzo Pierau uit een strafschop.

Doelpuntenmakers na rust waren Mitchell 'Kala' Kalaboyias (2-1), Dave Roozen (3-1) en nogmaals Lorenzo Pierau (4-1). Mitchell speelde vandaag zijn 150ste competitiewedstrijd voor het eerste. Excelsior'20 staat nu op de zesde plek met negen punten uit 7 wedstrijden.

PPSC en SVV kwamen niet in actie vandaag. PPSC staat op de derde positie met 15 punten uit 7 wedstrijden. SVV staat op de dertiende positie met nul punten uit 5 wedstrijden. De wedstrijd van vorige week tegen Rotterdam United is nog niet in de stand verwerkt (de wedstrijd werd gestaakt, bij een ruime voorsprong voor SVV).