Zaalvoetbal

HBSS wil opklimmen naar de Eredivisie

HBSS wil opklimmen naar de Eredivisie

VOETBAL - In een vermakelijk oefenduel tegen zaalvoetbal Eredivisionist ZVV Den Haag heeft zaalvoetbal Topklasser HBSS een waardige prestatie gehaald door nipt met 8-6 te verliezen. HBSS heeft de ambitie op te klimmen naar het hoogste zaalvoetbalniveau van ons land, de Eredivisie.

Na een rappe achterstand te hebben opgelopen, richtte HBSS zich op en met de rust stond de ploeg brutaal met 1-4 voor. Na rust zette ZVV Den Haag een stapje bij en liet het zien dat de ploeg al langer in training en in ritme is. Uiteindelijk was de spreekwoordelijke pijp leeg bij HBSS en trokken de Schiedammers met 8-6 dus aan het kortste eind. Er waren nog wel drie schoten op het houtwerk van het vijandige doel en een aantal gemiste kansen te noteren, maar HBSS slaagde er niet in de opgelopen achterstand recht te trekken. 

"HBSS heeft een nieuwe weg ingeslagen en met een flink aantal nieuwe spelers en een nieuwe technische staf is er een vijfjarenplan opgezet dat de club met een aantal jaar op het hoogste zaalvoetbalniveau van Nederland, de Eredivisie, moet brengen. Deze uitslag tegen de gevestigde orde uit de Hofstad geeft de burger daarin moed en toont aan dat de ingeslagen weg weleens de juiste kan zijn", zo laat de tc van HBSS weten.

Komende week oefent HBSS in Eindhoven tegen Eerste Divisie club FC Botafogo.

21-08-2021