HBSS verzaakt hevig

HBSS verzaakt hevig

VOETBAL - Vooraf een seizoen waarop ingezet was en eindelijk de felbegeerde prijzen gehaald moesten gaan worden. Een, op papier, ijzersterke selectie maar ja……

Vandaag toog HBSS richting de ‘buren’ in Maassluis. De formatie van trainer Henk Salari kende ook een matige start van de competitie maar bij de Schiedammers was er wel goede hoop dat het tij aan het keren was. Het begin van de wedstrijd , en tevens het einde zoals U zodadelijk zult lezen , kwam volledig op het conto van de Maassluisse captain Kees Ketting. 

Reeds in minuut 2 kopte de lepe aanvallende middenvelder een voorzet op de dwarsligger boven doelman Tenekecioglu. HBSS was gewaarschuwd en nam daarna 80 minuten het heft in handen. Slechts éénmaal werd daarin het net gevonden. In de twintigste minuut verdween een voorzet van Zimmerman van het been van een verdediger achter de kansloze doelman. HBSS zette aan en had overwicht maar verzuimde grote kansen te creëren .

De tweede helft gaf een ander beeld en gaandeweg ontstond de vrees bij de  ploeg van Wolters dat het wel eens lastig zou kunnen gaan worden. Het hield stand tot minuut 87 én 88. Zo net voor tijd was het dus weer de beurt aan Ketting die ook het slotakkoord had . Tweemaal rap achtereen trof hij doel en liet Maassluis juichen. De verbijstering , frustratie en teleurstelling droop van HBSS af maar de ploeg kan alleen zichzelf verwijten. Als deze wedstrijden niet gewonnen worden zal er geen sprake zijn van enige potentie mee te doen voor promotie . Er zal dus uit een ander vat getapt moeten gaan worden de komende weken. 

 

 
.

07-11-2021