HBSS verliest opnieuw in de beker

VOETBAL - De start van het seizoen waarin HBSS prijzen wil pakken, is allerminst rooskleurig begonnen voor de oranje-equipe van Harga. Na een smadelijk thuis verlies vorige week tegen OSV Oud Beijerland ging HBSS ook dit weekend in de bekercompetitie kansloos ten onder tegen nieuwbakken vierdeklasser Graaf Willem VAC.

In Wassenaar was er geen spoor te bekennen van de intenties van Wolters en de zijnen. Al snel bleek de thuisploeg effectief om te gaan met de kansen en een ruststand van 2-0 was het gevolg na een eerste helft waarin HBSS geen enkele kans had weten te creëren .

In de tweede helft was het eerst de thuisploeg die weer zeer alert de 3-0 aantekende waarna HBSS een klein kwartiertje liet zien wat de ploeg wel in huis heeft. Een vrije trap van Klepke en een afstandsschot van Danne Browne zorgden ervoor dat de hoop weer even huishield in het Schiedamse kamp.

Helaas voor de Schiedammers was de thuisploeg weer de ploeg die als eerste het net vond en in plaats van de vurig gezochte gelijkmaker werd de eindstand van 4-2 op het bord geschoten.

HBSS heeft na twee achtereenvolgende nederlagen in de bekercompetitie een kansloze missie in de bekercompetitie en kan de komende wedstrijd, thuis tegen KMD, als oefenwedstrijd zien die de opmaat moet zijn voor de aanvang van de reguliere competitie, op 25 september wanneer ‘buurman’ VFC op bezoek komt.