Doordat Kethel Spaland met 0-4 verliest

HBSS haalt zonder te voetballen periodekampioenschap binnen

HBSS haalt zonder te voetballen periodekampioenschap binnen

VOETBAL - Vandaag werd de uitwedstrijd van HBSS afgelast door gastheer OHVV. Toch leverde de vrije zaterdag voor HBSS een prijs op: de winst van de tweede periodetitel in de derde klasse D.

Dat was mogelijk door het verlies van de nummer 2, Kethel Spaland. Op Sportpark Willem-Alexander werd door de ploeg uit Kethel met 0-4 verloren van de nummer 3 Meeuwenplaat uit Hoogvliet.

Excelsior'20 pakte uit bij Vierpolders in een doelpuntenrijke wedstrijd na een voordelige ruststand van 1-2 één punt: 3-3. "In blessuretijd, met 10 man, toch nog de overwinning laten glippen", schrijft Excelsior'20.

De reactie van de technische staf van HBSS na het binnenhalen van de periodetitel: "Hoewel op weg naar een hoger doel, dat met de huidige voorsprong van respectievelijk 14 en 15 verliespunten minder op de rest van het 'podium' steeds dichterbij komt, heeft HBSS de tweede periode binnen. Een afvaardiging van HBSS zag de Hoogvlietse ploeg met 0-4 zegevieren en daarmee naast een nog comfortabele voorsprong op de ranglijst van HBSS, een niet meer in te halen voorsprong in de tweede periode tot stand komen. Op naar meer voor de Harga formatie van trainer Toon Wolters."

11-03-2023