HBSS haalt in Vlaardingen het kampioenschap binnen

VOETBAL - HBSS heeft gisteren - na enkele wedstrijden waarin het niet lukte om het laatste benodigde punt te halen - door middel van een 1-2 uitzege tegen Victoria'04 het kampioenschap van de derde klasse D behaald.

In de zevende minuut opende Obrean Cronie de score. De assist kwam van Kevin Edmilson Santos. In de 26ste minuut kopte Marruchen Zimmerman de 0-2 in uit een fraai afgemeten gegeven vrije trap door Naigy Klepke. Tien minuten voor tijd scoorde de thuisploeg de 1-2, welke stand op het scorebord niet meer veranderde.

HBSS is kampioen van de derde klasse D en speelt derhalve volgend seizoen in de tweede klasse.

Aanstaande woensdagavond speelt de kersverse kampioen opnieuw tegen een Vlaardingse tegenstander, te weten op het veld van Excelsior'20 tegen VFC (za) om de Waterweg Supercup. Dat lees je hier