Opvolger voor Annemieke Loef die al enige tijd ziek thuis was

Harrie Dechering nieuwe directeur Schiedam Partners

Harrie Dechering nieuwe directeur Schiedam Partners

SCHIEDAM - Harrie Dechering (58) is per begin april de nieuwe directeur van Schiedam Partners. Dechering komt full time in loondienst. Hij is hiermee Annemieke Loef (64), die sinds mei 2009 deze functie bekleedde, opgevolgd. Zij was al enige tijd ziek thuis. 

Dechering, die woont in Barendrecht, heeft ervaring en kennis op het gebied van city branding, marketing & communicatie en verandermanagement binnen het publieke domein. Sinds januari 2019 is hij werkzaam als oprichter van de Public Branding Groep. Van 2009 t/m 2018 was hij als consulting partner verbonden aan Brand Capital. Een adviesbureau voor strategische merk- en communicatievraagstukken. Brand Capital was als bureau betrokken bij de ontwikkeling van de stadsstijl S’DAM.

Harrie is blij met zijn benoeming “Schiedam is een stad met veel potentie. Het heeft een rijke historie en er zijn veel enthousiaste inwoners en organisaties die een passie hebben voor de stad. Door effectieve samenwerking kunnen we gezamenlijk flinke stappen zetten in de ontwikkeling van een sterk (merk) SDAM, dat aantrekkelijk is voor bewoners, ondernemers en bezoekers.” 

Ramon Vingerhoed, voorzitter Raad van Toezicht, geeft aan dat de RvT in Harrie Dechering de perfecte strategisch directeur ziet om Schiedam de komende jaren nog beter op de kaart te zetten binnen toerisme als Distillers District. "Wij hebben alle vertrouwen in Harrie Dechering, niet in de laatste plaats gezien zijn uitmuntende CV binnen citymarketing de afgelopen decennia". 

"Harrie Dechering zal in de komende jaren de succesvolle stadsstijl S’DAM doorontwikkelen, tegelijkertijd een balans vinden tussen de non-profit en commerciële kanten van Schiedam Partners en nog meer de samenwerking aangaan met stakeholders en partners in de stad", aldus het persbericht van Schiedam Partners.

Harrie Dechering  (midden op de foto) is de nieuwe directeur Schiedam Partners, Raad van Toezicht Ramon Vingerhoed  (links op de foto) voorzitter en Thom Bartelse lid. Fotografie: Hoogstraten Fotografie Schiedam

 

 

 

07-04-2021