De 'HappySoaps Express' rijdt weer rond in de regio

De 'HappySoaps Express' rijdt weer rond in de regio

SCHIEDAM/VLAARDINGEN/MAASSLUIS/MAASLAND - Aanstaande woensdag rijd ik weer rond met de HappySoaps Express en kun je je weer aanmelden voor een stop bij jou voor de deur. 

Omdat het concept werkt en mijn klantenkring aan het groeien is (dank hiervoor!) heb ik de HappySoaps Express een eigen pagina gegeven zodat je niets meer hoeft te missen m.b.t. de laatste nieuwtjes en nieuwe items in het HappySoaps assortiment. 

Er komen weer heel veel nieuwe plasticvrije items aan binnenkort.

Op mijn bedrijfspagina M ID Interieur Design en Houtbewerking kun je alles blijven volgen over #vastgoedstyling #interieurstyling #houtbewerking #worksop en #merinowol.
Ook te volgen op Instagram @M_ID_NL 

Voor de HappySoaps Express volg je nu deze gloednieuwe pagina:
https://www.facebook.com/HappySoaps-Express-103146661807858/

En ook op Instagram @happysoapsexpress 

Meld je aan via 06 15326192 en ik zie je graag a.s. woensdag. 

Momenteel rijd ik in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en Maasland. Voor een groot bereik heb ik jullie hulp nodig lieve volgers. Deel daarom ajb dit bericht in jullie vriendenkring om zo meer bekendheid te geven aan de HappySoaps Express in de omliggende steden.

Voorlopig gaan de winkels nog niet open, mijn stylingsopdrachten liggen allemaal stil en ik wil niet binnen 1 jaar ondernemen mijn deuren al sluiten en vraag jullie om hulp. Een kleine moeite voor jullie en een enorme hulp voor mij. Laten we er samen iets moois van maken en de lokale ondernemers overeind houden 

Lieve groet Marcella

(advertentie)

01-02-2021