Meer dan 20 belevingen op de Hoogstraat

Halloween Griezeltocht met veel actie

Halloween Griezeltocht met veel actie

SCHIEDAM - Op donderdag 26 oktober tussen 16.00 – 20.00 uur is er weer de Halloween Griezeltocht op de Hoogstraat in Schiedam Centrum. De ondernemers op de Hoogstraat en Passage zorgen met hun opdrachten, spellen en belevingen voor weer een onvergetelijke avond.

Halloween op de Hoogstraat
Nederland telt verschillende officiële nationale feesten: Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart, Pinksteren, Kerstmis. Sinds een aantal jaren wint Halloween ook aan populariteit in Nederland en is hieraan toegevoegd, al is het geen officiële feestdag. Het is overgenomen uit Amerika, maar komt oorspronkelijk uit Engeland.

De ondernemers van de Hoogstraat laten dit niet ongemerkt voorbij gaan. Sinds 5 jaar bezorgt het Centrummanagement gezinnen met kinderen tot 12 jaar een GRATIS sfeervolle en gezellige avond.

Stempelkaart
Bij de ondernemers met de Halloweenposter op het raam, zijn stempelkaarten nu al op te halen. Uiteraard zijn deze kaarten ook op donderdag 26 oktober vanaf 16.00 uur bij het startpunt op het Koemarktpleintje te halen.

Opdrachten, spellen en belevingen
Na het succes van vorig jaar is het bij de Start al spannend. Heksen Bep&Tilly wachten de kinderen op en vertellen hun het verhaal van deze spannende avond… Daarna gaan de kinderen op pad om o.a. deel te nemen aan Kakkerlak poepen (spijkerpoepen), Spinnetje prik (ezeltje prik), een foto maken in Winkelcentrum Passage Schiedam bij de Photobooth, dan weer de Hoogstraat op voor Geheimschrift, de XL skelet puzzel, Oogbal parcours, Bibberspiraal, Muizen zoeken, Griezel grabbelton, Voelen…, Kruiden/specerijen quiz, Freaky Foto wand, de hele spannende Spooksteeg met XL spinnenweb bij het Jenevermuseum, Fluister hoed, Disco vloer, Bezem vliegles, Mummie lampjes maken, Heksen hoed werpen, Ruiken…, Spannende smoelen schmink, om bij de Finish nog even de Toverdrank compleet te maken! Uiteraard is er nog een kleine snoepbeloning voor deze dappere kids!!

Foto
2022: Nico Goedegebuur in opdracht van Centrummanagement

12-10-2023