Vindster op zoek naar eigenaar Nikon Coolpix

Halfvergaan fototoestel in Park Kethel gevonden, maar fotokaartje werkt nog

Halfvergaan fototoestel in Park Kethel gevonden, maar fotokaartje werkt nog

SCHIEDAM - In Kethel Park is bij opruimwerkzaamheden door bewoners van Kethel deze half vergane Nikon Coolpix gevonden. Het fotokaartje blijkt echter nog intact te zijn. De vindster heeft een foto gepubliceerd en vraagt: wie herkent de twee mensen die erop staan?

"Tijdens opruimbezigheden in het Kethelpark hebben wij een fototoestel gevonden. Het toestel lag duidelijk al enkele jaren buiten." Dat meldt een deelneemster aan bewonersplatform Nextdoor uit de Vogelbuurt vanochtend.

"Er zat nog een geheugenkaartje in dat wonder boven wonder bewaard is gebleven. Het kaartje met misschien dierbare foto's geven wij graag terug aan de rechtmatige eigenaren."

Eén van de foto's is gepubliceerd op het bewonersplatform. Het is een foto van een man en een vrouw die eten in een restaurant. "Wie zijn deze mensen op de foto of wie herkent ze en kan ze met ons in contact brengen?", schrijft de vindster van de gevonden Nikon Coolpix. 

Iemand weet al te melden dat de foto in restaurant Rustico op Rhodos gemaakt moet zijn. En nu is het de vraag wie de mensen (her)kent? Je kunt de foto (als je toegang hebt tot Nextdoor) zien onder deze link:
https://nextdoor.nl/p/sdZJ5hTdS9yg?utm_source=share&extras=MTc1OTIxODc2MTc3NjM%3D

De vraag is uiteraard ook: hoe komt zo'n toestel in een weilandgebied terecht? Is het toestel gestolen, maar door de dief bij nader inzien als onnodige ballast ervaren en in het park gedumpt? Heeft de eigenaar het verloren? De fantasie kan al snel met de werkelijkheid aan de haal gaan in dit soort gevallen. Wellicht wordt het raadsel opgelost. 

Foto boven: de gevonden camera, bron de vindster van de camera op Nextdoor
https://nextdoor.nl/profile/17592187946642/?is=detail_author

Foto onder: dit is Park Kethel

parkkethel

24-04-2021