In verband met mogelijke kampioenswedstrijd

Grote Markt is aanstaande zondag Feyenoord-plein

Grote Markt is aanstaande zondag Feyenoord-plein

SCHIEDAM - Aanstaande zondag kan Feyenoord landskampioen worden. De Grote Markt is daarom zondag vanaf 14.00 uur als een feestelijk voetbalplein ingericht, waar de mogelijke kampioenswedstrijd in de Kuip tegen Go Ahead Eagles op groot scherm gekeken kan worden.

De eigenaren van Lucas Drinkwinkel, Café Sjiek en Brasserie Stadhuis hebben als kameraden de handen ineengeslagen en houden vanaf 14.00 uur het 'Super Feyenoord Plein'. "Met een zanger, DJ's, buitenbarren, snackcounter en natuurlijk een groot scherm waarop de wedstrijd met z’n allen gevolgd en gevierd kan worden", zo laten zij weten.

"In Rotterdam zijn de bekendste locaties op het Stadhuisplein, de Binnenrotte en bij de Biergarten al uitverkocht. Dus wie het mogelijke kampioensfeestje ook groots wil vieren, kan terecht op de Grote Markt in Schiedam", aldus de uitbaters van genoemde Schiedamse horecagelegenheden. Tickets zijn te bestellen via de sites van Lucas Drinkwinkel en Café Sjiek á € 17,50 per stuk. Deze zijn alleen online te kopen, er is op de dag zelf geen verkoop aan de deur.

Super Feyenoord Plein
Zondag 14 mei vanaf 14.00 uur
Grote Markt Schiedam
Tickets €17,50 via www.lucasdrinkwinkel.nl of www.sjiek.info

Schiedams FeyenoordPlein_14MEI

08-05-2023