Groenoordhal nog deze week of a.s. maandag open als priklocatie

Groenoordhal nog deze week of a.s. maandag open als priklocatie

SCHIEDAM - De Sporthal Groenoord is gisteren opgeleverd door de gemeente als priklocatie. Vandaag plaatst de GGD Rotterdam-Rijnmond de benodigde apparatuur. Wanneer er de eerste boosterprik gezet kan worden, hangt af van de beschikbaarheid van mensen die voor de GGD kunnen prikken.

"Als er voldoende prikkers beschikbaar zijn, kan er nog deze week geprikt worden in de Sporthal Groenoord. En anders gaat de Sporthal Groenoord aanstaande maandag open als priklocatie", zo liet burgemeester Cor Lamers vanmiddag weten aan de pers.

Op de website van de GGD Rotterdam-Rijnmond lezen wij over de boosterpriklocaties, dat Sporthal Groenoord 'zo soedig mogelijk' opengaat. Datzelfde wordt opgemerkt over Sporthal Schenkel in Capelle aan den IJssel en over Hal 2 van Ahoy. Hal 4 van Ahoy gaat vrijdag aanstaande open. De dag ervoor gaat de priklocatie op de parkeerplaats metrostation Poortugaal open. Reeds open zijn de locatie op de kade van de SS Rotterdam, Sporthal Schuttersveld in Rotterdam en sportcomplex De Eendraght in Hellevoetsluis.

22-12-2021