GroenLinks peilt: geef je mening over speeltuinen!

GroenLinks peilt: geef je mening over speeltuinen!

SCHIEDAM - GroenLinks onderzoekt waar de Schiedammers behoefte aan hebben met betrekking tot de speeltuinen in hun wijk. Voldoen de speelgelegenheden aan de verwachtingen en wat kan er beter?

Van september tot november trekt GroenLinks de wijken in om gesprekken met bewoners aan te knopen over speeltuinen. Helaas is het onmogelijk om hierbij iedereen te spreken, maar niet getreurd! Vanaf vandaag is onze speeltuinenenquête ook digitaal in te vullen via schiedam.groenlinks.nl/speeltuinenenquete

Zo kan elke Schiedammer diens mening over de speeltuinen in de stad delen.

De resultaten van de enquête worden gebruikt om het college extra aandachtspunten mee te geven bij de aanpak van speeltuinen waar ze eind dit jaar mee aan de slag willen. Als je na het invullen van de enquête je e-mailadres achterlaat, word je ook persoonlijk op de hoogte gehouden van de resultaten en het rapport.

De eerstvolgende keer dat de enquête weer handmatig wordt afgenomen, is vrijdagavond 17 september in Groenoord. De komende weken zal GroenLinks in ieder geval ook nog enquêteren in Kethel, Oost, West en de Binnenstad.

Tekst: GroenLinks Schiedam
Beeld: bron GroenLinks Schiedam, de erin verwerkte foto is een rechtenvrije stockfoto uit bestand www.unsplash.com
(infotorial)

11-09-2021