Koop je wel eens iets online, volg dan:

Gratis webinar ‘Wijzer Webwinkelen’ door de Bibliotheek Schiedam

Gratis webinar  ‘Wijzer Webwinkelen’ door de Bibliotheek Schiedam

SCHIEDAM - Of je nu een tweedehands bankstel zoekt via Marktplaats of een nieuw paar schoenen koopt bij een webwinkel, online winkelen is een alledaags ding geworden. Tijdens de bijeenkomst wijzer (web)winkelen op 18 januari om 19:30 uur bespreken we waar je op moet letten bij het online winkelen zodat je het zo veilig mogelijk voor jezelf kunt maken. 

Onderwerpen die onder meer aan bod komen tijdens deze online-bijeenkomst zijn:
- Is de webshop aangesloten bij een vereniging?
- Hoe kan ik veilig online betalen?
- Wat als ik niet tevreden ben over de aankoop?
- Kan ik de aankoop ongedaan maken?

Gratis online deelname, wel aanmelden
De presentatie start om 19:30 uur via Zoom. Deelname is gratis, maar aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht. Zoom is eenvoudig in gebruik. Je hebt eigenlijk alleen een mailadres en een laptop/computer/tablet/mobiele telefoon nodig. Mocht dit onoverkomelijke problemen opleveren, neem dan per mail contact met ons op. Dan kijken we of we samen een oplossing kunnen bedenken. Aanmelden kan via deze webpagina:

https://www.debibliotheekschiedam.nl/agenda/2022/bijeenkomst-wijzer--web-winkelen.html

Ontwikkel jezelf op de dinsdagavond
De dinsdagavond bij de bibliotheek staat volledig in het teken van de vijf basisvaardigheden: lezen, schrijven en rekenen; digitale vaardigheden; vaardigheden ten aanzien van gezondheid; vaardigheden met betrekking tot financiën en sociaal-juridische vaardigheden.

De bibliotheek organiseert deze informatieavonden samen met verschillende partners in Schiedam, waaronder het Sociaal Juridisch Kenniscentrum van Minters. We helpen de Schiedammers op weg in de gedigitaliseerde en vaak ingewikkelde wereld van vandaag en stimuleren hen zich te blijven ontwikkelen. 

Tekst: Bibliotheek Schiedam
Foto: bron https://wikikids.nl/Bestand:Hacker-2883632_1920.jpg, afbeelding door Geralt, https://pixabay.com/nl/hacker-aanval-masker-internet-2883632/, licentie https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/deed.nl
(advertorial)

Lees ook een eerder artikel op onze website:
Man (28) die 200 mensen oplicht via zijn 12 verkoopsites

13-01-2022