Gratis Pleinfeest voor de thuisblijvers in Schiedam

Gratis Pleinfeest voor de thuisblijvers in Schiedam

SCHIEDAM - Op woensdag 3 augustus aanstaande houdt stichting J&S Projecten een pleinfeest van 11:00 - 16:00 uur op het Wilhelminaplein in de Gorzen.

Om 11:00 uur wordt het pleinfeest geopend door wethouder Frans Hamerslag. Meteen na de opening worden strippenkaarten uitgedeeld aan de kinderen voor de gratis activiteiten. "Dus wees op het tijd", laten Martin Stolk en Mieke Wigmans, beiden van stichting J&S Projecten, in de aankondiging van het feest aan de kinderen weten. En hoe zo'n strippenkaart eruit ziet, kun je hieronder zien.

image0 (3)

Op het pleinfeest zijn er verscheidene activiteiten te doen voor jong en oud. Een greep uit de activiteiten: een springkussen, een pannakooi, dansworkshops, schmincken, oude ambachten, gratis loterij voor jong en oud, een zanger, een seniorenterras, kleine braderie en nog veel meer. Jong en oud kunnen elkaar ontmoeten tijdens dit gezellige pleinfeest.

"Met de krachtige inzet van vele vrijwilligers maken we er een mooi feest van voor de thuisblijvers. Het pleinfeest is mogelijk gemaakt door Rotary Schiedam-de Veste en gemeente Schiedam", schrijven Martin Stolk en Mieke Wigmans in de aankondiging van het feest.

Foto's: bron stichting J&S Projecten

25-07-2022