Gratis Kinderconcert ‘Een bos vol muziek’

Gratis Kinderconcert ‘Een bos vol muziek’

SCHIEDAM - Zaterdag 13 april om 14.00 uur in Wennekerpand Schiedam aan de Vijgensteeg 2 is er de muzikale kindervoorstelling 'Een bos vol muziek'.

In het kader van de Kindermuziekweek Schiedam vinden er allerlei muzikale activiteiten plaats deze week.

Zaterdag 13 april is er een kindervoorstelling in het Wennekerpand om 14.00 uur met het muzikaal verhaal 'Een bos vol muziek' naar het gelijknamige kinderboek van Susan Overmeer.

Toby droomt ervan om met de merels mee te zingen. Maar wanneer zijn droom eindelijk werkelijkheid wordt en hij begint te zingen, rent iedereen weg. Zo vreselijk klinkt zijn gezang! Teleurgesteld vlucht Toby dan het bos in, want hij zal nooit mooie muziek kunnen maken … Maar gelukkig ontdekte Toby nog een ander talent en lukt het toch nog om muziek te maken met de merels en de andere dieren in het bos. Eind goed al goed.
Het verhaal wordt verteld door Theresia Kranendonk en gespeeld door Spotlight Orchestra uit Dordrecht o.l.v. Jan Gerrit Adema. Leuk voor het hele gezin!

Bestel uw gratis kaarten op www.sintradboud.nl/kindermuziekweek

De Kindermuziekweek Schiedam wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Schiedam Vlaardingen, De Groot Fonds en het Deltaport Donatiefonds.

Fotobijschrift
Het orkest met de kinderboekenschrijfster en de vertelster
Foto
Desiree de Buck

12-04-2024