Goede prestaties judoka’s op Internationale Open Rotterdamse

HOOGVLIET (Judo) - De judoka’s van Sportinstituut Schiedam hebben goed gepresteerd op de Internationale Open Rotterdamse Judokampioenschappen.

Zaterdag was het de beurt aan de judoka’s -18 jaar, -21 jaar en de senioren.

Bij de senioren ging Danny Gommel met de titel naar huis. Met mooi en overtuigend judo wist Danny al zijn wedstrijden te winnen bij de heren -73 kg.

Voor de categorie -21 jaar was het toernooi een officieel meetmoment van de Judo Bond Nederland voor kwalificatie voor de European Cups. In deze leeftijdsklasse pakte Dylan Jansen knap het zilver in de klasse -81 kg.

In de categorie -18 jaar won Celil Uyar het brons in de sterk bezette klasse -55 kg.

Op zondag kwamen de judoka’s -12 jaar en -15 jaar op de mat.

Aiden Tekin behaalde een mooie zilveren medaille bij de jongens -12 jaar -42 kg en Destan Tekin won brons in dezelfde leeftijdsklasse in de klasse -34 kg.

Iben Olsen werd kampioen bij de meisjes -15 jaar -52 kg en Elyssa Tekin pakte het brons in de klasse -48 kg.

Danny Gommel kampioen bij de heren –73 kg.