Getuigenoproep Politie Schiedam over geweldsincident van gisteravond

Openlijke geweldpleging in Schiedam Woudhoek

Openlijke geweldpleging in Schiedam Woudhoek

SCHIEDAM - Gisteravond heeft er op het Frans Rietveldpad in Schiedam Woudhoek een openlijke geweldpleging plaatsgevonden. Een 21-jarige man nam het op voor meisjes die werden lastiggevallen door een man. Daarna werd de 21-jarige man geslagen en geschopt door een groep. De politie is op zoek naar getuigen.

De beschrijving van het incident en de oproep door de Politie Schiedam: "Op dinsdagavond 18 juli heeft er omstreeks 22.45 uur op het Frans Rietveldpad een openlijke geweldpleging plaatsgevonden. Een 21-jarige man uit Schiedam was op weg naar huis toen hij twee meisjes zag lopen die door een vermoedelijke 18-jarige man werden lastiggevallen. Het slachtoffer zei hier wat van waarna hij werd aangevallen door een groep. Het slachtoffer kreeg meerdere klappen en schoppen op zijn lichaam en hoofd. De groep rende weg in de richting van de Scheepvaartweg en Warmoezenierstraat.

Wij zijn dringend op zoek naar de meisjes die bij dit incident aanwezig waren. Ook zijn wij op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of gehoord."

Heeft u informatie? Bel dan 0900-8844 en vermeld registratienummer 2023229471.

^RB #zinloosgeweld #openlijkegeweldpleging #schiedam #politieschiedam."

Foto: bron Politie Schiedam

19-07-2023