In Sporthal Groenoord wordt geprikt met Pfizer-vaccin

GGD-vaccinatielocatie in Schiedam gaat eindelijk open

GGD-vaccinatielocatie in Schiedam gaat eindelijk open

SCHIEDAM - Morgen gaat de zesde priklocatie open, namelijk in Rotterdam Katendrecht. De eerstvolgende erna die opengaat is de Groenoordhal in Schiedam, lieten wij maandag jl. weten. Nu is ook bekend wanneer de Groenoordhal opengaat: donderdag 8 april aanstaande.

wachtruimte

medischebalie

De Groenoordhal was reeds begin februari door de gemeente Schiedam in gereedheid gebracht als coronapriklocatie.

Mensen met een uitnodiging voor vaccinatie kunnen vanaf donderdag 8 april ook terecht op de vaccinatielocatie in Schiedam. Dit is de zevende locatie in de regio waar gevaccineerd gaat worden, zo meldt de GGD Rotterdam-Rijnmond vanavond.

In sporthal Groenoord wordt gevaccineerd met het Pfizer-vaccin. Op dit moment komt de doelgroep 73 – 74 jaar daarvoor in aanmerking.

Oproep
Iedereen die een oproep van het RIVM of zorgwerkgever ontvangt, mag een afspraak maken voor de gratis vaccinatie. In de oproep staat welk telefoonnummer er gebeld kan worden. Voor algemene vragen over het coronavirus of over de vaccinatiestrategie kun je aldus de GGD kijken op www.coronavaccinatie.nl
Bellen kan ook: het landelijke informatienummer is 0800 - 1351.

Vaccinatielocaties in de regio
Naast Schiedam, dat donderdag 8 april opengaat, zijn er op dit moment zes locaties open in de regio Rijnmond: Rotterdam The Hague Airport, SS Rotterdam Rotterdam Katendrecht (met ingang van morgen 1 april), de Van Nelle fabriek in Rotterdam, sporthal Den Oert in Spijkenisse, recreatiecentrum de Staver in Sommelsdijk en sporthal Schenkel in Capelle aan den IJssel.

In totaal zijn er 19 plekken in de regio aangewezen waar gevaccineerd gaat worden. Wanneer de andere locaties in de regio open gaan, hangt af van de levering van de vaccins, zo meldt de GGD. 

Hier lees je ons artikel van afgelopen maandag
29-3-2021 - Eerst nog een vaccinatielocatie in Rotterdam open; daarna is sporthal Groenoord aan de beurt
https://www.deschiedammeronline.nl/stad/details/donderdag-gaat-opnieuw-vaccinatielocatie-in-rotterdam-open-eerstvolgende-daarna-is-sporthal-groenoor

Foto's: zo ziet de priklocatie Schiedam er van binnen uit (c) De Schiedammer Online 

overzicht3

31-03-2021