Bibliotheek start nieuwe reeks over gezondheid: ‘Samen Gezond’

Gezondheidscoach geeft gratis workshops in Korenbeurs

Gezondheidscoach geeft gratis workshops in Korenbeurs

SCHIEDAM - "Samen sterk opgroeien, werken, leren en leven in Schiedam; dat wenst de bibliotheek alle inwoners van Schiedam toe. Dat is niet altijd makkelijk... Daarom organiseert de Bibliotheek Schiedam onder de noemer ‘SAMEN GEZOND’ vanaf dinsdag 11 oktober een reeks gratis workshops in de Korenbeurs", schrijft de bibliotheek.

Gezondheidscoach Monique van Holland vertelt waar bepaalde klachten vandaan kunnen komen en wat je zelf kunt doen om klachten te verlichten. ‘‘Ik pleit voor een nieuwe kijk op gezondheid”, vertelt Monique van Holland. “Het is belangrijk om naar de hele mens te kijken. Ik laat zien dat je met kleine stappen al veel invloed kan uitoefenen op je klachten. Per workshop behandelen we een ander onderwerp, zoals de overgang, slaapproblemen of afvallen.”

moniquevanholland

Thema’s
De Bibliotheek Schiedam begint de reeks op dinsdag 11 oktober met de workshop ‘Menopauze? Menopower!’ Deze avond is gericht op het verminderen van klachten, zodat je je als vrouw weer krachtig voelt. Op 8 november is het thema ‘Oud worden én jong blijven’. ‘Oud worden’ willen we natuurlijk allemaal, maar wel zonder pijntjes en kwalen. Hoe je dat doet, hoor je in deze workshop. Op 13 december vertelt Monique van Holland hoe je kunt slapen als Doornroosje. "Na het volgen van deze workshop slaap je weer heerlijk en word je uitgerust wakker", schrijft de bibliotheek. "En we beginnen het nieuwe jaar met de praktische workshop ‘Fit het nieuwe jaar in!’ op 10 januari."

Deelname is gratis; wél reserveren
De workshops starten om 20.00 uur in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 en duren zo’n 1,5 uur. Deelname is gratis. Reserveer wel een plek via de website. De workshops zijn per datum/thema te reserveren.
www.debibliotheekschiedam.nl

03-10-2022