Getuigenoproep inzake explosie met gewonde man in Boterstraat

Getuigenoproep inzake explosie met gewonde man in Boterstraat

SCHIEDAM - In de nacht van dinsdag op woensdag 18 oktober heeft er een explosie plaatsgevonden bij een woning aan de Boterstraat. Hierbij is een 68-jarige man gewond geraakt. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

"Het is iets voor 01.00 uur als wij een melding krijgen van een explosie aan de Boterstraat. Als de agenten aankomen bij de woning staat de deur van de woning in brand. Gelukkig kon deze snel geblust worden. De 68-jarige bewoner is door de ontploffing gewond geraakt en ter controle meegenomen naar het ziekenhuis", zo beschrijft de politie op 18 oktober 2023 het incident.

Getuigenoproep
"Heeft u in de nacht van dinsdag op woensdag, tussen middernacht en 01.15 uur op of rond de Boterstraat iets verdachts gezien of gehoord, dan komt de politie graag met u in contact. Beschikt u over beelden, zoals een deurbelcamera, dashcam of rijdt u in een Tesla en stond deze in de Boterstraat of directe omgeving geparkeerd? Dan vragen wij u te kijken of er iets op de beelden staat wat verband zou kunnen houden met de explosie", is de oproep van de politie. Je kunt bellen met 0900-8844. Hier vind je het online tipformulier.

 

18-10-2023