Gemeente wil dit stukje grond verkopen aan WSR Events B.V.

Gemeente wil dit stukje grond verkopen aan WSR Events B.V.

SCHIEDAM - De gemeente heeft gisteren bekendgemaakt dit stukje grond aan de Ooievaarssteeg te willen verkopen aan het bedrijf WSR Events B.V.

De gemeente Schiedam heeft het voornemen om een perceel grond aan de Ooievaarssteeg te Schiedam, kadastraal bekend gemeente Schiedam, sectie B 3416 gedeeltelijk ter grootte van circa 168m2 te verkopen aan WSR Events B.V. Het te verkopen perceel is gelegen naast de Ooievaarsbrug en achter Boterstraat 76 en naast Boterstraat 72/74.

De aspirant koper is tevens eigenaar van het naastgelegen complex. In de gisteren door de gemeente gepubliceerde kennisgeving is te lezen dat deze een 'uniek ontwikkelplan heeft voorgelegd voor deze locatie'. Het college heeft op 16 maart 2021 (21INT00023) besloten om - in afwijking van het vastgestelde Ruimtelijke Kader voor de Ooievaarsteeg - het ontwikkelplan van de initiatiefnemer toe te staan. 

Er is in de gisteren door de gemeente gepubliceerde kennisgeving niet te lezen wat de inhoud van dat plan behelst. Je kunt de integrale kennisgeving inzien onder deze link.

N.B. redactie
Op 12 april 2021 meldden wij dat het om een kookstudio gaat. 

Foto: archieffoto (c) De Schiedammer Online

21-01-2023