Gemeente meldt sloop van stadskantoor, gedeelte Stadserf 1

Gemeente meldt sloop van stadskantoor, gedeelte Stadserf 1

SCHIEDAM - De gemeente heeft gisteren in het Gemeenteblad van Schiedam gepubliceerd op 4 mei 2022 een melding te hebben ontvangen inzake de sloop van het Stadserf 1, ofwel sloopactiviteiten aan het eigen stadskantoor. Je kunt de letterlijke tekst van het door de gemeente gepubliceerde bericht hieronder lezen.

"Kennisgeving ontvangst melding sloop Stadserf 1, 3112DZ te Schiedam"

"Op 4 mei 2022 heeft de gemeente een melding ontvangen voor activiteiten waarvoor geen vergunningplicht geldt voor de locatie Stadserf 1, 3112DZ te Schiedam. De melding is geregistreerd onder zaaknummer 22SLMS034 en projectomschrijving: het slopen van het stadskantoor, gedeelte Stadserf 1. De melding betreft:

•Het slopen van een bouwwerk
Meldingen worden gepubliceerd ter informatie. Hiertegen is geen zienswijze, bezwaar en beroep mogelijk.

Geïnteresseerden kunnen over het bovenstaande en voor inzage in (archief-)stukken nadere informatie verkrijgen bij het omgevingsloket, Stadserf 1, telefoonnummer 14 010. Let op! Langskomen aan de balie? Dit kan alleen op afspraak."

N.B. redactie
Hier lees je een eerder artikel over de nieuwbouwplannen in het stadskantoorcomplex:
Sloop van gebouw waarin nu o.m. klantcontactcentrum en Gemeentearchief
Er komen 66 woningen in dit nieuwe gebouw bij Stadskantoor

Foto: de sloop heeft betrekking op het lage gedeelte en heeft geen betrekking op de witte kantoortoren, zo bleek uit de eerder gepresenteerde plannen, foto door Jan Schrijver, (c) De Schiedammer Online, lees ook
College B&W wil deel van het 'sta-in-de-weg' gemeentekantoor afbreken voor woningbouw

 

26-05-2022