Mét Meet & Greet met Mees Kees!

Ga met Mees Kees op kamp in Theater aan de Schie

Ga met Mees Kees op kamp in Theater aan  de Schie

SCHIEDAM - De leuke musical Mees Kees op kamp (8+) is te zien in Theater aan de Schie in Schiedam. Na afloop van de voorstelling ontmoet je de hele cast tijdens de Meet & Greet.

De afgelopen jaren is Mees Kees uitgegroeid tot één van de populairste meesters van Nederland. Naast het gelijknamige boek uit de boekenserie trok de film Mees Kees Op Kamp meer dan 600.000 bezoekers naar de bioscoop. En nu komt dit leuke verhaal naar Theater aan de Schie in Schiedam. Na afloop van de voorstelling ontmoet je de hele cast tijdens de Meet & Greet!

Mees Kees op Kamp (8+)
De musical vertelt het verhaal over Mees Kees die met zijn klas op kamp gaat naar de duinen. Omdat Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van hetwerkplan van Dreus een geweldig kamp weet te maken!

Pak je tent in en neem je tandenborstel mee, want jullie mogen allemaal mee op kamp! Ondanks het werkplan van mevrouw Dreus weten we één ding zeker; met Mees Kees erbij wordt het hoe dan ook één groot avontuur!

Luuk Haaze is Mees Kees!
Luuk Haaze geeft gestalte aan de leukste meester van Nederland met aan zijn zijde Mylène d’Anjou, Anouk van Nes en de voltallige kindercast. Luuk Haaze speelde eerder in musicals als Spring Awakening, Soldaat van Oranje en Grease.

Het script en liedteksten zijn in handen van Allard Blom, Martin Michel tekent voor de regie en choreografie, Marnix Wetzer zal de muziek produceren voor deze nieuwe musical. Evenals bij de bioscoopfilms is Mirjam Oldenhave, schrijfster van de boekenreeks, nauw  betrokken bij de ontwikkeling van de musical.

Wanneer
Vrijdag 1 maart
Aanvang:
19.00 uur
Kaarten
Voor de voorstelling Mees Kees op Kamp (8+)  zijn te koop via theateraandeschie.nl.

Fotografie
:
Annemieke van der Togt

23-02-2024