Fouad el Yakhloufi nieuwe trainer SVV zaterdag

Fouad el Yakhloufi nieuwe trainer SVV zaterdag

VOETBAL - Het bestuur van SVV heeft Fouad el Yakhloufi gecontracteerd als nieuwe trainer voor zaterdag 1 voor voorlopig één seizoen. Hieronder stelt Fouad zich voor. 

"Ik ben Fouad el Yakhloufi en ik ben 32 jaar. Als kleine jongen begonnen met voetballen bij PPSC in de E-selecties en ik ben zelf doorgegaan als speler tot de A- selectie van SVVSMC wat destijds 2e divisie landelijk speelde. Ik heb als speler maar ook als mens heel veel opgestoken van de leiding binnen SVVSMC destijds. Als trainer ben ik zowel in de zaal als op het veld actief geweest met de dames- en met de jongensafdeling. Ik heb zelf een heel mooi jaar gedraaid bij de selectie van HWD wat een mooie samenwerking was."

Fouad vervolgt: "Ik heb als trainer heel veel geleerd hoe om te gaan met selectiespelers. Mijn wens was altijd om ooit hoofdtrainer te worden van de mooiste club van Schiedam en eindelijk mag ik die titel dan dragen en ik zal dat uitvoeren met mijn hart, want uiteindelijk voer ik het vak uit met passie en met alle liefde voor de club en voor Schiedam. Ik ben zelf geboren in Rotterdam en ik ben inderdaad een Feyenoorder maar uiteindelijk voel ik me meer Schiedammer en ik hou van mijn stad."

Fouad el Yakhloufi ziet het als een mooie uitdaging om een goede selectie neer te zetten, met als uiteindelijke doel ook om het kampioenschap te behalen.  Assistenttrainer wordt Saad Mejhed. Fouad: "Een hoofdtrainer kan nooit werken zonder een goede rechterhand op de bank. Ik heb altijd gewerkt met Saad Mejhed en ik heb met hem een mooie samenwerking gehad bij HWD en we hebben ook een aantal jaren samen in de verdediging gestaan van Hargasport."

Foto: Fouad el Yakhloufi (bekijk de gehele foto door deze aan te klikken)

 

07-03-2021