Flip Noorman zingt zondag Tom Waits bij Cultuur Borrelt

Flip Noorman zingt zondag Tom Waits bij Cultuur Borrelt

SCHIEDAM - Aanstaande zondag 9 juli is het weer Cultuur Borrelt in het Julianapark in Schiedam. Op het muzikale programma staan optredens van Milan en Veronique en Flip Noorman. De toegang is gratis.

Om 14.00 uur is de muzikale aftrap: Milan en Veronique hebben hun sporen verdiend op diverse grote podia (North Sea Jazz, het Paard, Parkpop).

Daarna komt Flip Noorman met zijn Noormannen naar het park (aanvang 15.00 uur). Flip werd onlangs winnaar van de Annie MG Schmidtprijs met “Ze weten wie je bent” (uit het juryrapport: ‘Met een handvol gedachten en indrukken brengt Flip Noorman ons in het oog van de storm in zijn hoofd’). Noorman speelde eerder zijn prachtige vertalingen van Leonard Cohen en nu in Schiedam de vertaalde songs van Tom Waits. "Tom Waits gaf Noorman hoogstpersoonlijk de unieke rechten om dit te doen", zo laat de organisatie van Cultuur Borrelt weten.

Cultuur Borrelt is pas compleet met kinderactiviteiten: dit keer met Glittertattoes van Joyce Harteveld en schildersezeltjes in Petit Montmartre met Annemarie van Ulden. Ook het springkussen voor de jongsten ligt er weer.

Kasteel van Zuydt verzorgt de hapjes en Wijning de drank. 

"Cultuur Borrelt wordt al 17 jaar volledig opgebouwd met de hulp van vrijwilligers en afgebouwd met de hulp van het publiek", aldus de organisatie. 

Foto: Flip Noorman met zijn Noormannen speelden eerder dit jaar de muziek van Tom Waits in het Wennekerpand

06-07-2023