Fietstocht langs de bloesems

Fietstocht langs de bloesems

MIDDEN-DELFLAND - Agrarische Natuurvereniging Vockestaert organiseert een fietstocht met als thema bloesem. De tocht wordt op zaterdagmiddag 22 april 2023 gehouden. Drie boomgaarden zijn op die zaterdagmiddag opengesteld voor de deelnemers aan de fietstocht.

Het is lente en de weidevogels zijn weer aangekomen. De natuur in ons landschap en de boomgaarden staat ook niet stil. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal de bloesem weldra zorgen voor een kleurrijk tafereel. Een mooie gelegenheid om per fiets te genieten van het unieke polderlandschap van Midden-Delfland en natuurlijk van de speciaal op 11 april a.s. opengestelde boomgaarden.

“Op zaterdag 22 april vanaf 13.00 uur mogen we alles van dichtbij bekijken en krijgen we uitleg op drie verschillende boomgaarden in Maasland. Na bezichtiging van de voedselakker op het eindpunt trakteren wij natuurlijk een fruitsapje”, zegt organisator Agrarische Natuurvereniging Vockestaert.

Aanmelden
Wil je mee? Stuur dan een mailtje naar monique@vockestaert.nl. Dan ontvang je meer informatie over de aanvangslocatie. Deelname is gratis dankzij een bijdrage van St. Groenfonds Midden-Delfland.

Foto door Tiny van der Meer

30-03-2023