Vergunningaanvraag voor:

'Feest café de Kroeg' op de Hoogstraat

'Feest café de Kroeg' op de Hoogstraat

SCHIEDAM - Bij de gemeente is een vergunningaanvraag ingediend voor een exploitatievergunning en alcoholwetvergunning in verband met de vestiging van het horecabedrijf 'feest café de Kroeg' aan de Hoogstraat 148 te Schiedam.

Bij de burgemeester is een vergunning aangevraagd op grond van artikel 2:28 van de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Schiedam 2013 en een vergunning aangevraagd op grond van artikel 3 van de Alcoholwet in verband met de vestiging van het horecabedrijf 'feest café de Kroeg' gevestigd Hoogstraat 148 te Schiedam.

De maximaal toegestane openingstijden zijn:

- zondag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 01.00 uur

- vrijdag en zaterdag van 07.00 uur tot 04.00 uur

De maximaal toegestane openingstijden van het terras zijn:

- zondag tot en met zaterdag van 07.00 uur tot 01.00 uur

Het terras is gesitueerd langs de voorgevel van het pand.

Vanaf woensdag 11 januari 2023 ligt de aanvraag een week ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak). Gedurende deze periode bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid mondelinge of schriftelijke zienswijzen over de aanvraag naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA te Schiedam, onder vermelding van “zienswijze horecabedrijf feest café de Kroeg”.

N.B. redactie
In mei 2022 werd een vergunningaanvraag ingediend voor dit pand voor de vestiging van Café de knijp, een feestcafé met een Feyenoord-accent. Café de knijp ging echter nooit open en de borden 'te huur' kwamen weer terug op de pui.

Deze foto werd gisteravond gemaakt. In het café wordt nu gewerkt aan het interieur. 

Lees ook ons eerdere artikel: Hamburger en kip van de houtskoolgril op de Hoogstraat 146

 

12-01-2023