Excursies in en lezingen over het Midden-Delfland

Excursies in en lezingen over het Midden-Delfland

MIDDEN-DELFLAND - Agrarische Natuurvereniging Vockestaert houdt tussen oktober 2022 en april 2023 een aantal lezingen en excursies om Midden-Delfland beter te ‘Zien en Beleven’. Elke keer wordt een specifiek onderwerp belicht, zoals de polder, boerderijen, kunst, geschiedenis en weidevogels. 

Evenals voorgaande jaren organiseert Agrarische Natuurvereniging Vockestaert verschillende lezingen, ieder met een specifiek onderwerp en een daaraan gekoppelde excursie. Tijdens de lezingen wordt met behulp van beeldmateriaal ingegaan op het betreffende onderwerp: het ontstaan, de achtergrond, het hoe, waar en waarom. Tijdens de excursies per fiets leer je de verkregen kennis te gebruiken en met andere ogen te kijken naar Midden-Delfland.

De reeks van 12 activiteiten wordt als geheel aangeboden en de kosten bedragen in totaal 60 euro per persoon. Bij alle lezingen en bij de meeste excursies zijn koffie en thee inbegrepen. Er zijn 30 plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie en inschrijven: Niek Praagman, e-mail n.praagman@gmail.com of bel 06-20720710.
Website: https://www.vockestaert.nl/

Het programma:
tabel-als-afbeeling-1

Foto: een excursie tijdens een eerdere jaargang (foto door Henk Groenendaal)

12-10-2022