Ondanks century voor Lorenzo Ingram

Excelsior'20 komt uit tegen VRA 7 runs tekort

Excelsior'20 komt uit tegen VRA 7 runs tekort

CRICKET - Excelsior'20 kwam vandaag in Amstelveen tegen VRA in de Topklasse cricket in een wedstrijd met hoge totalen 7 runs tekort voor de winst.

Excelsior'20 won de toss en koos ervoor om met fielden te beginnen. Na vijftig overs stond er een totaal van 244 runs op het scorebord voor 5 wickets. Opener Eric Szwarczynski kwam tot vijftig runs. Hij werd gevangen door Roel Verhagen op bowlen van Tristan Stubbs. Captain Pieter Borren kwam bijna tot het dubbele aantal runs. Hij haalde de century net niet binnen. Hij kwam tot een totaal van 99 runs not out. 

Met openers Tim Etman (15) en Roel Verhagen (44) zetten de Schiedammers de achtervolging in. De nummer 3 aan bat bij Excelsior'20, Lorenzo Ingram, had er vandaag ouderwets goed zicht op. Hij haalde de century wel binnen. Op een totaal van 106 runs (7 keer een 4, 1 keer een 6) werd Ingram gevangen door Lees op bowlen van Hartsink. Tristan Stubbs (39) en Rens van Troost (19, not out) kwamen aan bat in de dubbele cijfers. Op een totaal van 238 runs voor 7 wickets waren de 50 overs voor Excelsior'20 op, waarmee de te verdienen vier wedstrijdpunten door VRA werden opgestreken. 

 

 

12-06-2021