Excelsior'20 en Hermes-DVS halen 1e periodetitel binnen

VOETBAL/SCHIEDAM - Excelsior'20 en Hermes-DVS hebben vandaag in hun klasse de eerste periodetitel behaald.

In de 2e klasse D heeft HBSS vandaag op eigen veld met 1-2 verloren van Vitesse Delft: 1-2.

In de 3e klasse D speelde Excelsior'20 met 2-2 gelijk tegen OVV. De Thurledeploeg pakte ondanks het verlies van twee punten toch de eerste periodetitel. In dezelfde klasse ging Kethel Spaland op Sportpark Willem-Alexander met 2-3 onderuit tegen Rhoon.

In de 4e klasse E won Hermes-DVS uit van Blijdorp: 0-3. Daarmee pakte de Harga-equipe de eerste periodetitel in de 4e klasse E. In dezelfde klasse werd de wedstrijd van PPSC op Thurlede tegen IJVV de Zwervers bij een 2-2 stand na rust wegens de door de regen verslechterde staat van het veld gestaakt.

In de vijfde klasse A verloor SVV op Harga afgetekend van DVC Delft. Na een ruststand van 0-1, kwam de eindstand van 0-3 pas in de blessuretijd op het scorebord.

Foto: het was vanmiddag door het weer bar en boos langs de velden, hier een beeld uit de wedstrijd Excelsior'20 - OVV op het kunstgrasveld van Excelsior'20 (foto door Robert Schaeffer)