Eurobrouwers organiseert tweede editie Nationale Moulade

Eurobrouwers organiseert tweede editie Nationale Moulade

SCHIEDAM - De eerste editie vond afgelopen zomer plaats en was een groot succes. Er werd maar liefst 184 kilo mosselen bereid op open vuur en tijdens de vele optredens flink gedanst tot diep in de nacht. Daarom is er besloten niet langer te wachten en deze wintereditie van de Nationale moulade te introduceren. En deze keer gaan we voor 350 kilo.

De moulade is van oorsprong een Noord-Frans dorpsfeest met een diner aan lange tafels, met aansluitend optredens met live-muziek en dans. Tijdens de moulade worden er mosselen op grote platen boven een open vuur bereid. Bij Eurobrouwers doen wij dit in ons eigen gebrouwen bier en groenten. Uiteraard worden de mosselen op traditionele wijze geserveerd met Franse frites. Dit is niet alleen superlekker, maar ook een spektakel om te zien. Naast de overheerlijke Jumbo mosselen uit Zeeland, is er ook een vegetarisch menu beschikbaar en zelfs een BBQ-menu voor de vleesliefhebbers. Voor de jongste feestgangers is er een speciaal kindermenu met frietjes, worstjes en ijs.

Het diner wordt buiten gehouden, onder tenten met lampjes, vuurkorven en heaters, maar geen zorgen: er is ook genoeg plek binnen bij de kachel. En na het diner kunnen de voetjes van de vloer. Want ook dit jaar zijn er weer live-optredens van onder andere Chicco en verschillende dj's die Eurobrouwers op zijn kop zetten. Kortom, het belooft weer een legendarisch feest te worden - dus mis het niet.

Op zaterdag zaterdag 9
De deuren gaan open om 14.00 uur, maar het begint vanaf 16.00 uur.Het diner wordt om 18.30 geserveerd en het feest is tot laat.
Een ticket geeft je recht op een voor-, hoofd- en nagerecht en toegang tot verschillende optredens en dj's, drankjes zijn voor eigen rekening.

Tickets kun je hier bestellen:
https://eurobrouwers.stager.co/web/tickets

Adres: Eurobrouwers Buitenhavenweg 142 in Schiedam

Foto:
Bron Eurobrouwers

12-02-2024