Gemeente Schiedam wil antwoorden Wijkondersteuningsteams

Enquête om dienstverlening van het WOT te verbeteren

Enquête om dienstverlening van het WOT te verbeteren

SCHIEDAM - De gemeente Schiedam houdt een enquête over de Wijkondersteuningsteams (WOT) om de dienstverlening te kunnen verbeteren.

Het WijkOndersteuningsTeam Schiedam (WOT) is er om Schiedammers te helpen met vragen over geldzaken, opvoeden & opgroeien, (weer) meedoen, huiselijk geweld, onderwijs en wonen. Het college van burgemeester en wethouders wil de werkwijze van het WOT optimaliseren.

“We willen dat het WOT vindbaar is voor iedere inwoner die een hulpvraag heeft. En dat het WOT de inwoner helpt aan de ondersteuning die nodig is”, vertelt wethouder Petra Zwang.

Daarom is een digitale vragenlijst opgesteld met vragen over bekendheid en bereikbaarheid van het WOT, en ook over ervaringen met de dienstverlening van het WOT.

De uitkomsten van de vragenlijst zullen worden benut om de dienstverlening te verbeteren. “Wij willen daarom de mening weten van de mensen die met het WOT te maken hebben, de gebruiker weet wat er beter kan”, verklaart wethouder Zwang.

Daarnaast hoopt de wethouder dat mensen die nog geen gebruik maken van het WOT ook mee willen werken aan de enquête. “We willen zoveel mogelijk mensen bereiken, we hopen inzichtelijk te krijgen waarom sommige mensen niet bij het WOT aankloppen.”

De link naar de vragenlijst: https://surveys.enalyzer.com?pid=k5quhp4d.

De vragenlijst kan worden ingevuld tot en met zondag 5 november 2023.

23-10-2023