Eenrichtingsweg op Harga wordt ''Wielerbaan"

Eenrichtingsweg op Harga wordt ''Wielerbaan"

SCHIEDAM - Burgemeester en wethouders van Schiedam besluiten de straatnaam Wielerbaan vast te stellen voor de openbare ruimte tussen het Trimpad en de Olympiaweg, volgens de bij dit besluit horende tekening (zie geheel onderaan dit artikel).

Dit besluit is door de gemeente gepubliceerd op 18 maart 2021. Je kunt tegen dit besluit binnen zes weken na bekendmaking daarvan een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Schiedam, t.a.v. de Bezwaarschriftencommissie, Postbus 1501, 3100 EA te Schiedam. Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en ten minste bevatten: naam en adres van belanghebbende; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift is gericht; de gronden van het bezwaar en een volmacht, indien het bezwaar niet door de belanghebbende maar door een ander, namens hem, wordt ingediend. De indiener van het bezwaarschrift wordt verzocht een kopie van het besluit waartegen het bezwaar is gericht mee te zenden.

De Wielerbaan is een weg voor eenrichtingsverkeer, in de richting van Olympiaweg naar Trimpad. Aan je rechterhand zie je dan de hockeyvelden van HC Schiedam liggen, aan de linkerhand de voetbalvelden van Hermes-DVS, HBSS en SVV. 

Waar nu de hockeyvelden liggen, lag vroeger de wielerbaan van Schiedam. 

wielerbaan2

Afbeeldingen:
Foto geheel boven: aan de linkerkant liggen de hockeyvelden (c) De Schiedammer Online
Foto hierboven: de straat die de naam Wielerbaan krijgt gezien vanaf de Olympiaweg (c) De Schiedammer Online
Geheel onder: de tekening van de situatie, de Wielerbaan is paars ingekleurd (bron gemeente Schiedam)

wielerbaan

21-03-2021